Kedves Vásárlóink! Azt javasoljuk, hogy december 17. után válasszák az emailben kiküldött digitális képeket és ajándékkártyákat, mert a fizikai megrendelések megérkezését nem tudjuk garantálni karácsonyig.
Kedves Vásárlóink! Január 3-ig szabadságon vagyunk, így az addig megrendelt képeket azután fogjuk tudni elkészíteni nektek.
Három poszter vásárlása esetén az egyiket ajándékba adjuk! Ha nem érkezik meg időben, visszakapod az árát!

Rólunk

Gyerekkorom óta lenyűgöztek a térképek. Mindig lógott pár a falamon. Szabadidőmben gyakran bújtam atlaszokat a világ különböző földrészei, országai, városai után kutatva… Ez a szerelem azóta se múlt el, nagy vágyam volt, hogy térképekkel foglalkozzak. Tavaly nyáron képeket kerestem a lakásomba, amikor eszembe jutott, hogy egy térkép nem is lenne rossz, de a hagyományos formájában mindenféle színnel nem illene a szobám falára. Egy modern, minimalista stílusú képet kerestem, de sajnos nem találtam meg a számomra megfelelőt. Kapóra jött az egyetem során megszerzett képszerkesztő tudásom, és elkezdtem megalkotni egy Budapestet ábrázoló képet. Azután Barcelonát, majd Rómát… Innentől kezdve nem volt megállás. A képek készítése közben mutatkozott meg igazán, hogy milyen sokat mesélnek a különböző rajzok az egyes városokról. Például az európai városok organikusan fejlődtek, míg az amerikaiak mesterségesen. Mindegyiknek saját története van.
 
Barátaimnak megtetszettek a képek, azt javasolták csináljak egy vállalkozást, hogy ne csak az én lakásomat díszíthessék. Így közösen elkezdtük kidolgozni a részleteket, tökéletesíteni a képeket, megalkotni a webáruházat.

Hónapok munkája után aztán 2019 elején elkészült mindaz, amivel megkezdhettük működésünket. 12 város, összesen 84 féle kép, de ez még csak a kezdet volt. A térképek iránti szenvedélyem azt diktálta és diktálja azóta is, hogy egyre több várossal ismerkedjek meg, és ismertessem meg őket másokkal is egy új oldalról.

2020 elején elindult a Térképkészítőnk, így mindenki saját ízlésének megfelelő képet készíthet a VILÁG BÁRMELY VÁROSÁRÓL!

A célunk az, hogy minden lakás, minden szoba megtalálja a hozzá illő várost!


A Kapcsolat oldalon érhettek el bennünket. Kérdéseiteket és panaszaitokat is ezen a felületen várjuk.
A mapmanufactory.com "cookie"-kat használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ha folytatod a böngészést, elfogadod a "cookie"-k használatát. További részleteket itt találsz.

Belépés


Mit szólnál egy exkluzív ajánlathoz?

10% kedvezményt adunk az első vásárlásod alkalmából, ha most csatlakozol közösségünkhöz!
Légy részese...
✨ az exkluzív kedvezményeknek
💌 a legfrissebb híreknek és trendeknek
🎁 a nyereményjátékoknak
Ragadd meg a kedvezményt most!