Kedves Vásárlóink! Azt javasoljuk, hogy december 16. után válasszák az emailben kiküldött digitális képeket és ajándékkártyákat, mert a fizikai megrendelések megérkezését nem tudjuk garantálni karácsonyig.
Három poszter vásárlása esetén az egyiket ajándékba adjuk! Ha nem érkezik meg időben, visszakapod az árát!

Rólunk

Gyerekkorom óta lenyűgöztek a térképek. Mindig lógott pár a falamon. Szabadidőmben gyakran bújtam atlaszokat a világ különböző földrészei, országai, városai után kutatva… Ez a szerelem azóta se múlt el, nagy vágyam volt, hogy térképekkel foglalkozzak. Tavaly nyáron képeket kerestem a lakásomba, amikor eszembe jutott, hogy egy térkép nem is lenne rossz, de a hagyományos formájában mindenféle színnel nem illene a szobám falára. Egy modern, minimalista stílusú képet kerestem, de sajnos nem találtam meg a számomra megfelelőt. Kapóra jött az egyetem során megszerzett képszerkesztő tudásom, és elkezdtem megalkotni egy Budapestet ábrázoló képet. Azután Barcelonát, majd Rómát… Innentől kezdve nem volt megállás. A képek készítése közben mutatkozott meg igazán, hogy milyen sokat mesélnek a különböző rajzok az egyes városokról. Például az európai városok organikusan fejlődtek, míg az amerikaiak mesterségesen. Mindegyiknek saját története van.
 
Barátaimnak megtetszettek a képek, azt javasolták csináljak egy vállalkozást, hogy ne csak az én lakásomat díszíthessék. Így közösen elkezdtük kidolgozni a részleteket, tökéletesíteni a képeket, megalkotni a webáruházat.

Hónapok munkája után aztán 2019 elején elkészült mindaz, amivel megkezdhettük működésünket. 12 város, összesen 84 féle kép, de ez még csak a kezdet volt. A térképek iránti szenvedélyem azt diktálta és diktálja azóta is, hogy egyre több várossal ismerkedjek meg, és ismertessem meg őket másokkal is egy új oldalról.

2020 elején elindult a Térképkészítőnk, így mindenki saját ízlésének megfelelő képet készíthet a VILÁG BÁRMELY VÁROSÁRÓL!

A célunk az, hogy minden lakás, minden szoba megtalálja a hozzá illő várost!


A Kapcsolat oldalon érhettek el bennünket. Kérdéseiteket és panaszaitokat is ezen a felületen várjuk.
A mapmanufactory.com "cookie"-kat használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ha folytatod a böngészést, elfogadod a "cookie"-k használatát. További részleteket itt találsz.

Belépés


Mit szólnál egy exkluzív ajánlathoz?

10% kedvezményt adunk az első vásárlásod alkalmából, ha most csatlakozol közösségünkhöz!
Légy részese...
✨ az exkluzív kedvezményeknek
💌 a legfrissebb híreknek és trendeknek
🎁 a nyereményjátékoknak
Ragadd meg a kedvezményt most!