Kedves Vásárlóink! Azt javasoljuk, hogy december 17. után válasszák az emailben kiküldött digitális képeket és ajándékkártyákat, mert a fizikai megrendelések megérkezését nem tudjuk garantálni karácsonyig.
Kedves Vásárlóink! Január 3-ig szabadságon vagyunk, így az addig megrendelt képeket azután fogjuk tudni elkészíteni nektek.
Három poszter vásárlása esetén az egyiket ajándékba adjuk! Ha nem érkezik meg időben, visszakapod az árát!

Képekről

9LpfVH5.jpg

Poszterképek

Ha három posztert rendelsz, a harmadik a mi ajándékunk! 

Készítsd el mindhármat a Térképkészítőnkkel vagy válassz előre elkészített képeink közül. Tegyél többet a kosárba, és minden harmadik poszter díjmentes lesz.

Poszterképeinket kiváló minőségű 230 gramm/négyzetméter súlyú, 220 µ vastagságú szatén bevonatú prémium poszterpapírra készítjük, így a legapróbb részletek is jól láthatóak a térképeken a három különböző méret (A4, A3, A2) esetén. 

Mikroporózus polietilén alapfelület szatén bevonattal. Tökéletes fotórealisztikus nyomatok készítéséhez. Tökéletes beltéri és kültéri alkalmazásokhoz. Gyorsan száradó papír kiváló színvisszaadással, nagyon magas színmélységgel. Megfelel az ISO 12647-7 és 12647-8 követelményeknek.

Fekete és fehér fa keret közül választhattok, amikhez hátlap és tökéletesen átlátszó üveg is jár.


Vászonképek

Vászonképeink vakrámázva készülnek szintén három különböző méretben.

370 g/m2 súlyú, 457 micron vastag közepesen struktúrált félfényes felületű digitálisan nyomtatható festővászon.
Kimagaslóan nagy színtér jellemzi, mely különlegesen éles színek nyomtatását teszi lehetővé. Pamut és poliészter összetételének köszönhetően, kiválóan feszíthető vakráma keretekre. Speciális dupla alapozású, mélyen a nyersanyagot alkotó szálak közé is áthatoló bevonata egységet alkot a szálakkal, így a feszítés során nem törik ki a vászon felülete.

A vakráma léc göcsmentes ausztriai (osztrák) fenyőből készült toldatolt, vetemedés mentesen ékelve.

Habkarton képek

Habkarton képeinket merevebb páncélzatú, matt felületnemesítésű fóliával ellátott 3/5 mm-es hablemezre készítjük, aminek a hátuljára még rejtett krokodilakasztót is felhelyezünk, így megkönnyítve, hogy a falra rögzítést.
A mapmanufactory.com "cookie"-kat használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ha folytatod a böngészést, elfogadod a "cookie"-k használatát. További részleteket itt találsz.

Belépés


Mit szólnál egy exkluzív ajánlathoz?

10% kedvezményt adunk az első vásárlásod alkalmából, ha most csatlakozol közösségünkhöz!
Légy részese...
✨ az exkluzív kedvezményeknek
💌 a legfrissebb híreknek és trendeknek
🎁 a nyereményjátékoknak
Ragadd meg a kedvezményt most!