Kedves Vásárlóink! Azt javasoljuk, hogy december 16. után válasszák az emailben kiküldött digitális képeket és ajándékkártyákat, mert a fizikai megrendelések megérkezését nem tudjuk garantálni karácsonyig.
Bármely három poszter vásárlása esetén a harmadik ajándék!

Fizetési információ

Weboldalunk az OTP Mobil Kft. által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatáson keresztüli fizetési megoldást használja.

A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az OTP Mobil Kft. SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN (a továbbiakban: SimplePay ÁSZF) foglaltakat és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron*, Maestro*.
* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni.
A SimplePay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban az OTP Mobil Kft.-vel szemben téged külön díj nem terhel.
 
A fizetés lépései:
1) Weboldalunkon megrendeled a kívánt termékeket.
2) A vásárláshoz szükséges adatok megadása során, a SimplePay fizetési módot választva, a „Tovább” gombra kattintva megjelenik az adatok véglegesítése felület.
3) Az adatok véglege oldalon a „Fizetés” gombra kattintva a weboldal automatikusan a SimplePay rendszerbe irányít át.
3) A SimplePay rendszer online felületén az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felületre kerülsz, ahol meg kell adnod a kártyaadatait. A SimplePay rendszer a kártyád adatait nem tárolja és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá.
4) A „Fizetés” gombra történő kattintással elfogadod a SimplePay ÁSZF-et és az OTP Mobil Kft. adatkezelési szabályzatát.
5) Az OTP Mobil Kft. a megadott kártyaadataid banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja a tranzakciót. Amennyiben az engedélyezés sikeres, úgy a kártyád a bankod megterheli a megrendelés ellenértékének összegével.
6) A tranzakció megtörténtéről az OTP Mobil Kft. értesíti a MapManufactory szerverét is, amely feldolgozza a tranzakciós adatokat.
 
Minden esetben a tranzakció végeztével várd meg, hogy az oldal visszairányítson a honlapunkra, különben előfordulhat, hogy fizetésed nem lesz sikeres.

A mapmanufactory.com "cookie"-kat használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ha folytatod a böngészést, elfogadod a "cookie"-k használatát. További részleteket itt találsz.

Belépés