Kedves Vásárlóink! Azt javasoljuk, hogy december 17. után válasszák az emailben kiküldött digitális képeket és ajándékkártyákat, mert a fizikai megrendelések megérkezését nem tudjuk garantálni karácsonyig.
Kedves Vásárlóink! Január 3-ig szabadságon vagyunk, így az addig megrendelt képeket azután fogjuk tudni elkészíteni nektek.
Három poszter vásárlása esetén az egyiket ajándékba adjuk! Ha nem érkezik meg időben, visszakapod az árát!

Fizetési információ

Weboldalunk az OTP Mobil Kft. által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatáson keresztüli fizetési megoldást használja.

A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az OTP Mobil Kft. SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN (a továbbiakban: SimplePay ÁSZF) foglaltakat és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron*, Maestro*.
* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni.
A SimplePay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban az OTP Mobil Kft.-vel szemben téged külön díj nem terhel.
 
A fizetés lépései:
1) Weboldalunkon megrendeled a kívánt termékeket.
2) A vásárláshoz szükséges adatok megadása során, a SimplePay fizetési módot választva, a „Tovább” gombra kattintva megjelenik az adatok véglegesítése felület.
3) Az adatok véglege oldalon a „Fizetés” gombra kattintva a weboldal automatikusan a SimplePay rendszerbe irányít át.
3) A SimplePay rendszer online felületén az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felületre kerülsz, ahol meg kell adnod a kártyaadatait. A SimplePay rendszer a kártyád adatait nem tárolja és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá.
4) A „Fizetés” gombra történő kattintással elfogadod a SimplePay ÁSZF-et és az OTP Mobil Kft. adatkezelési szabályzatát.
5) Az OTP Mobil Kft. a megadott kártyaadataid banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja a tranzakciót. Amennyiben az engedélyezés sikeres, úgy a kártyád a bankod megterheli a megrendelés ellenértékének összegével.
6) A tranzakció megtörténtéről az OTP Mobil Kft. értesíti a MapManufactory szerverét is, amely feldolgozza a tranzakciós adatokat.
 
Minden esetben a tranzakció végeztével várd meg, hogy az oldal visszairányítson a honlapunkra, különben előfordulhat, hogy fizetésed nem lesz sikeres.

A mapmanufactory.com "cookie"-kat használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ha folytatod a böngészést, elfogadod a "cookie"-k használatát. További részleteket itt találsz.

Belépés


Mit szólnál egy exkluzív ajánlathoz?

10% kedvezményt adunk az első vásárlásod alkalmából, ha most csatlakozol közösségünkhöz!
Légy részese...
✨ az exkluzív kedvezményeknek
💌 a legfrissebb híreknek és trendeknek
🎁 a nyereményjátékoknak
Ragadd meg a kedvezményt most!