Kedves Vásárlóink! Azt javasoljuk, hogy december 17. után válasszák az emailben kiküldött digitális képeket és ajándékkártyákat, mert a fizikai megrendelések megérkezését nem tudjuk garantálni karácsonyig.
Kedves Vásárlóink! Január 3-ig szabadságon vagyunk, így az addig megrendelt képeket azután fogjuk tudni elkészíteni nektek.
Három poszter vásárlása esetén az egyiket ajándékba adjuk! Ha nem érkezik meg időben, visszakapod az árát!

Szállítás

w8QE21b.jpg
A házhozszállítás díjtalan, ha a rendelés összege eléri a 19 900 Ft-ot, ez alatt 1 490 Ft. Postapontra történő szállítás 1 090 Ft.
Az online fizetés díjtalan, ha viszont az utánvételt választod, akkor ennek a költsége 390 Ft.

A poszterképeinket összetekerve MapManufactory matricával ellátott hullámkarton hengerbe helyezzük, így biztosítva a képek sérülésmentességét. Vászonképeinket fóliával és hullámkarton csomagolással védjük a behatásoktól. A csomagot minden esetben futárszolgálat szállítja ki. Az általad megadott címre a megrendeléstől számított megközelítőleg 3-5 munkanap alatt fog megérkezni várhatóan minden szállítási mód esetén.

Meglepetés-garanciánk keretén belül vállaljuk, hogy a vásárlás napja utáni 5. munkanapig megérkezik a rendelt csomag, amennyiben minden alapanyag van raktáron!

Ha nem érkezik meg a vállalt időpontig a csomag, akkor VISSZAFIZETJÜK a vásárlás összegét!

Amennyiben nincs raktáron a rendelés teljesítéséhez szükséges alapanyag, akkor ezt a vásárlástól számított 2 munkanapon belül e-mailben jelezzük, és felajánljuk annak a lehetőségét, hogy ennek tudatában díjmentesen visszaléphess a vásárlástól visszakapva a pénzed 100%-át, vagy megvárod az alapanyag beérkezését.

Ehhez csupán annyi szükséges, hogy jelezd e-mailben, hogy a megrendelésed nem érkezett meg időben. Mi ellenőrizzük, hogy valóban így történt-e, és 10 napon belül visszautaljuk a pénzt.


A mapmanufactory.com "cookie"-kat használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ha folytatod a böngészést, elfogadod a "cookie"-k használatát. További részleteket itt találsz.

Belépés


Mit szólnál egy exkluzív ajánlathoz?

10% kedvezményt adunk az első vásárlásod alkalmából, ha most csatlakozol közösségünkhöz!
Légy részese...
✨ az exkluzív kedvezményeknek
💌 a legfrissebb híreknek és trendeknek
🎁 a nyereményjátékoknak
Ragadd meg a kedvezményt most!